Sylvie te duur voor Playboy

27 maart 2013 om 09:15 door Novum
Sylvie te duur voor Playboy

Sylvie van der Vaart is te duur voor Playboy. De blondine sprak met haar Duitse collega Daniel Hartwich over een mogelijke naaktshoot, achter de schermen bij Let's Dance.

Een kandidate van het dansprogramma, dat Sylvie presenteert, heeft twee keer in het naaktblad gestaan. Sylvie is echter niet van plan om uit de kleren te gaan. "Playboy kan mij niet betalen", lacht de presentatrice in een video op de website van de Duitse zender RTL.

FOTO'S: 25 REDENEN WAAROM SYLVIE WEL IN DE PLAYBOY MOET

Sylvie gaf eerder al aan dat ze het niet ziet zitten om naakt te poseren, toch is ze regelmatig te zien in pikante outfits. De presentatrice is het gezicht van Hunkemöller, waarvoor ze in reclames lingeriesetjes aanprijst.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d