Stacey Rookhuizen ontwerpt ring voor fetisjfeest

29 maart 2013 om 16:34 door Novum
Stacey Rookhuizen ontwerpt ring voor fetisjfeest

Stacey Rookhuizen heeft een 'Wasteland Ring' ontworpen. Het jurylid van The Next Pop Talent bedacht het sieraad, dat 8 april wordt gepresenteerd, speciaal voor fetisjfeest Wasteland.

"Het was een uitdaging om dit ontwerp te maken", laat Rookhuizen weten in een verklaring. "Wasteland is een instituut in de fetisjscene, ook artistiek gezien." Stacey voelde gelijk een klik. "En dat resulteerde in deze samenwerking."

Rookhuizen verklapt nog niet hoe de ring er precies uitziet. "Wasteland staat niet alleen bekend om de spraakmakende feesten maar ook om de vrije manier van denken en de unieke kledingstijl. Dat sprak mij enorm aan. En dat vind je zeker terug in het ontwerp."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d