Pixie Lott binnenkort in serie Inspector George Gently

28 maart 2013 om 18:47 door Romanca van Vuure/Novum
Pixie Lott binnenkort in serie Inspector George Gently

De 22-jarige zangeres Pixie Lott heeft een gastrol weten te bemachtigen in de BBC-serie Inspector George Gently. Ze is te zien in een extra lange uitzending van de detectiveserie. Dat laat de Britse zender BBC weten. 

De zangeres bekend van nummers 'Mamma Do' en 'Boys and Girls', begint in april met de opnames. De zangeres speelt in de serie, waarvan het verhaal zich afspeelt in de jaren zestig, naast onder meer hoofdrolspeler Martin Shaw. 

De producent van Inspector George Gently was onder de indruk van Pixie toen hij haar zag in een promotiefilmpje voor het gezondheidszorgstelsel van het Verenigd Koninkrijk. Lott maakte drie jaar geleden haar acteerdebuut in de film Fred: The Movie. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d