Nieuw album Justin Timberlake is tweeluik

19 maart 2013 om 12:04 door Romanca van Vuure/Novum
Nieuw album Justin Timberlake is tweeluik

Het nieuwe album 'The 20/20 Experience' van Justin Timberlake is inderdaad een tweeluik. Maandag heeft de zanger tijdens de releaseparty van de plaat bevestigd dat er een tweede deel verschijnt. 

"De geruchten zijn waar", zei Timberlake volgens The Hollywood Reporter tegen het publiek. Vervolgens vertelde de 32-jarige zanger, die zich de laatste jaren vooral bezighield met zijn acteercarrière, dat The 20/20 Experience pas de eerste helft is. De zanger wilde niet verklappen wanneer het tweede deel van The 20/20 Experience verschijnt.

The Roots-drummer Questlove onthulde op Timberlakes website dat het tweede deel van het album in november uitkomt. Op dat schijfje zouden nog eens tien nieuwe nummers van Timberlake staan. "Tien nummers nu, tien nummers later. Dat is twintig", schreef Questlove, die geregeld met Timberlake optrekt.

The 20/20 Experience is het derde soloalbum van Timberlake, die wereldberoemd werd met boyband *NSYNC. De plaat is de opvolger van Future Sex/Love Sounds, dat in 2006 verscheen. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d