Marlies Dekkers dolblij met succes gouden bh

27 maart 2013 om 09:26 door Novum
Marlies Dekkers dolblij met succes gouden bh

Marlies Dekkers is erg blij dat haar gouden bh het internationaal goed doet. Onder meer zangeres Nicole Scherzinger en actrice Kat Graham hebben de deels gouden bustehouder gedragen. "Waanzinnig", reageert de ontwerpster in het AD.

Dekkers is niet van plan om meer dan vierhonderd exemplaren op de markt te brengen. "Meer is, vanwege het ingewikkelde, tijdrovende en kostbare productieproces, onmogelijk", vertelt ze. "Zou ik er meer laten maken, dan krijgt een deel van mijn personeel zeker een zenuwinzinking."

Er is nog steeds belangstelling voor de bh, die Golden Karo wordt genoemd. Maar Dekkers laat zich niet ompraten. "Er is nog een wachtlijst met supersterren die de Karo ook willen, maar die zal ik moeten teleurstellen."

Dekkers geeft toe dat de Golden Karo niet de meest comfortabele bh is. "Een gewone bh voelt natuurlijk lekkerder. Wie dit aan wil, zal qua draagcomfort een veertje moeten laten."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d