Marc van der Linden beledigd en uitgescholden

20 maart 2013 om 13:49 door D. van Aken

Marc van der Linden heeft er op Twitter flink van langs gekregen. Na de uitzending van RTL Boulevard van dinsdagavond werd hij beledigd en uitgescholden. Zelf reageerde hij er laconiek op. "De fanmail van vandaag. Zo fijn", twitterde hij.

Marc van der Linden plaatste een foto van de tweets waarin hij wordt beledigd. De tweets zijn van dezelfde persoon en bevatten opmerkingen als: "Godverdomme, wat een vette kwal bij RTL Boulevard, bah" en "Ik haat dikke mensen".

Antoin Peeters, nieuwslezer bij RTL Nieuws, steekt Marc een hart onder de riem. "Tjongejonge, wat een narigheid. Probeer je er niks van aan te trekken! Eikels", zo twittert hij. Marc reageert hierop met: "Doe ik niet hoor. Maar ik geef graag inzage in de fanmail".

Veel volgers van de 43-jarige Koninklijk Huis-deskundige reageren verontwaardigd. Zo twittert een van hen: "Vind het erg triest, Marc. Hier doe je het niet voor. Je bent een buitengewoon kundig verslaggever die zijn werk prima doet!". Marc stelt deze steunbetuigingen op prijs. "Dank voor alle reacties. Laat de tweets bewust zien om idee te geven wat voor fijne berichten je soms krijgt", zo twittert hij.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d