Julia niet opgewassen tegen Sonnentanz

29 maart 2013 om 16:41 door Novum
Julia niet opgewassen tegen Sonnentanz

Nick & Simon hebben de eerste plaats moeten afstaan aan het Oostenrijkse producersduo Klangkarussell. De single Julia, die door de Volendammers in 153 alternatieve versies met verschillende vrouwennamen werd opgenomen, is deze week in de Single Top 100 van de troon gestoten door het liedje Sonnentanz.

Het loungenummer, waarop Racoon een eigen tekst bedacht in de radioshow van Giel Beelen, stijgt deze week van de derde naar de eerste plek. Nick & Simon zakken naar de tweede positie. Pink maakt met haar duet met Nate Ruess, Just Give Me A Reason, de top drie compleet.

Racoon voert net als afgelopen week de Album Top 100 aan. The Singles Collection, ter ere van het vijftienjarig jubileum van de Zeeuwse band, kwam vorige week op nummer 1 binnen in de lijst. David Bowie stijgt met The Next Day naar de tweede positie. De derde plaats is deze week voor Depeche Mode, deze band komt niet binnen in de hitlijst met Delta Machine.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d