Josje van K3 shockeert met neuspiercing

19 maart 2013 om 13:11 door Novum

Josje Huisman heeft maandagavond gezorgd voor opgetrokken wenkbrauwen. De K3-zangeres verscheen met een neuspiercing op de rode loper bij de première van Valentino, de film waarin haar vriend Johnny de Mol een rol heeft.

Het ringetje siert het tussenschot van Josjes neus, blijkt uit foto's. De 27-jarige blondine, die sinds 2009 deel uitmaakt van K3, komt vaker in het nieuws met dingen die niet lijken te passen bij het brave imago van het kleuterpoptrio. Zo had ze een relatie met Studio 100-baas Gert Verhulst en zou ze zowel Verhulst als haar ex Levi van Kempen met meerdere mannen hebben bedrogen.


 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d