Fajah in tranen door tienermeisje

19 maart 2013 om 14:19 door Romanca van Vuure
Fajah in tranen door tienermeisje

In het programma 'Vier handen op 1 buik' is dinsdagavond Fajah Lourens te zien. Zij helpt de tiener Romana klaar te stomen voor de baby die onverwachts op komst is. Het gaat alleen niet helemaal van het leien dakje. Een maand voor de bevalling ging het fout. Romana waardeerde de hulp van Fajah niet. 

In het filmpje is te zien dat Fajah Lourens helemaal klaar is met 17-jarige Romana, die wegens gedragsproblemen in een gesloten instelling heeft gezeten. Door slordig pil gebruik is ze zwanger geraakt. "Ik geef je een wieg, ik geef je een pretecho en jij hebt zo'n grote mond", aldus de actrice die zelf 19 jaar was toen zij beviel van een kind. 

"Ik laat mij niet uitschelden door een meisje voor wie ik mijn best doe", vertelt de actrice aan Televizier. "Het is echt heel moeilijk om door te dringen tot een tienermeisje dat denkt dat ze alles beter weet. We hebben een pittige ruzie gehad. Ze begon mij op een gegeven moment zelfs uit te schelden. Toen heb ik mijn stem verheven en wilde zij me niet meer zien."

Dinsdagavond is de aflevering om 20.30 uur te zien op Nederland 3. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d