Bruno Mars: "ik eis vochtige doekjes in mijn kleedkamer"

25 maart 2013 om 16:09 door D. van Aken
Bruno Mars: "ik eis vochtige doekjes in mijn kleedkamer"

Zanger Bruno Mars is een van de populairste artiesten op aarde en dus kan hij heel veel eisen als hij op tour is. Van exotisch eten tot baby panda's. Maar Bruno heeft eigenlijk maar een eis en dat zij schone billen.

Het lijstje met eisen van de zanger is behoorlijk kort, vergeleken bij een aantal van zijn collega's. ''Het enige dat ik nodig heb is vochtige toiletdoekjes en een fles wijn. Dan ben ik er helemaal klaar voor'', zei Bruno tegen TMZ.

Andere artiesten en hun rare eisen

Er zijn artiesten die het iets bonter maken. Van Halen verbiedt bruine M&M's in de kleedkamer backstage, Axl Rose wil dat er een 'vierkante meloen' voor hem klaar ligt, Lady Gaga eist een naakte mannequin en Marilyn Manson wil graag een kale prostituee.

Wat nog meer? Condooms in alle kleuren van de regenboog (Beastie Boys), een dokter die een vitamine-B12 injectie kan geven (Prince) en 'broccoli, een pakje sigaretten en zeven dwergen' (Iggy Pop).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d