Baby Kourtney Kardashian misschien niet van Scott Disick

28 maart 2013 om 17:05 door Romanca van Vuure/ANP
Baby Kourtney Kardashian misschien niet van Scott Disick

Volgens model Michael Girgenti is de vader van het eerste kindje van Kourtney Kardashian niet Scott Disick, maar hij zelf. Hij wil dat Kourtney toestemt met een DNA-test.

In 2008 werkte Michael en Kourtney samen voor een fotoshoot voor 944 Magazine. De twee zouden het erg gezellig hebben gehad. "We begonnen te zoenen en elkaar aan te raken. We laten een beetje te dollen op de bank en daarna heb ik haar meegenomen naar mijn slaapkamer", vertelt Michael. "Daar heb ik mijn kleren uitgetrokken en zij die van mij." 

Kourney zou hebben verteld tegen de model dat zij en Scott even uit elkaar waren. Negen maanden later werd haar zoontje Mason geboren. "Toen ik foto's van de pasgeboren Mason zag, begon ik te twijfelen", legt Girgenti uit. 

De realityster en het model zouden na het ene avontuurtje nog twee keer hebben afgesproken. Daarna liet Kourtney niet veel meer horen. De moeder van twee laat nu via haar advocaat weten dat ze inderdaad heeft samengewerkt met Michael, maar de rest is verzonnen. "Ze hebben elkaar na de fotoshoot nooit meer gesproken en gezien. Kourtney is nooit alleen met hem geweest en ze hebben al helemaal geen fysiek contact gehad", aldus de advocaat. 

Maar daar laat Michael het niet bij zitten. Hij wil dat de ster toestemt met een DNA-test. "Mason heeft het recht om te weten wie zijn echte vader is."  

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d