DJ Afrojack rijdt Ferrari in de prak

27 februari 2013 om 19:14 door Jurgen van der Hoeven / anp
DJ Afrojack rijdt Ferrari in de prak

DJ Afrojack heeft woensdagavond een ongeluk gehad met zijn Ferrari. ''OK, that sucks, good thing were all ok!!!! Lesson in life: dont drive a ferrari in shit weather!'', plaatste hij op Twitter. De dj, wiens echte naam Nick van de Wall is, plaatste daarnaast een foto van de auto op Twitter.

Een woordvoerder van de VerkeersInformatieDienst meldde dat het ongeluk gebeurde op knooppunt Ypenburg. Afrojack had net zijn nieuwe auto opgehaald, vertelde hij bij RTL Boulevard, toen hij op de A4 op een glad stukje wegslipte, draaide en vervolgens tegen de vangrail tot stilstand kwam. Naar eigen zeggen reed hij 110, 120 kilometer per uur. De auto zou niet total loss en over twee maanden weer bruikbaar zijn. Dat hij zonder auto zit is geen probleem; hij heeft nog een Audi.

Hij bood zijn excuses aan aan iedereen die door hem in de file is terechtgekomen.

Eerder op de dag had DJ Afrojack nog een foto op de berichtensite gezet waarop hij trots naast de nog onbeschadigde auto stond. ''I made a new friend!!’’, zette hij er toen bij.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d