Patricia Paay is irritantste BN'er in een reclame

17 december 2012 om 21:35 door Novum
Patricia Paay is irritantste BN'er in een reclame

Patricia Paay was dit jaar de irritantste bekende Nederlander in een reclame. Daar werd ze maandagavond voor 'beloond' met een Loden Leeuw, de prijzen van consumentenprogramma Radar.

Paays optreden in een commercial voor Miljoenenspel ontving 33 procent van de stemmen. Daarmee eindigt ze boven Tatjana, die 28 procent van stemmen kreeg met haar reclame voor een fitnessketen. "Het irriteert me verder ook niet, ik heb al afgerekend", reageerde Paay. "Ik hoop dat het ook lang mag irriteren."

De Loden Leeuw voor irritantste commercial van 2012 ging naar Zalando. Het is de tweede achtereenvolgende keer dat de prijs naar de webwinkel gaat. De prijs voor irritantste bekende Nederlander in een reclame was vorig jaar voor Johan Derksen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d