Doutzen Kroes twittert op haar hoede

5 oktober 2012 om 07:50 door Novum
Doutzen Kroes twittert op haar hoede

Doutzen Kroes is altijd op haar hoede als ze via Twitter iets de wereld inslingert. Het model, dat ruim 290 duizend volgers heeft, beseft dat veel mensen haar als voorbeeld zien.

"Zodra ik iets post, duikt iedereen er bovenop en wordt het door bladen opgepikt", legt Kroes uit in Spits. "Het gekke is dat op meer serieuze tweets minder wordt gereageerd dan op bijvoorbeeld een foto van Phyllon." De 27-jarige Doutzen zet Twitter echter ook in voor het goede doel. "In mijn rol als ambassadeur bijvoorbeeld", zegt ze over haar werkzaamheden voor Dance4life.

De blondine, die vrijdagavond de Gouden Kalveren presenteert, vindt het soms vervelend dat ze altijd op haar hoede moet zijn. "Je moet goed nadenken over wat je zegt en doet en altijd aardig zijn naar iedereen toe. Je kunt eigenlijk nooit een slechte dag hebben. Maar dat hoort erbij."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d