Vrouw Beau van Erven Dorens ernstig ziek

14 september 2012 om 09:25 door Novum
Vrouw Beau van Erven Dorens ernstig ziek

De echtgenote van Beau van Erven Dorens is ernstig ziek. De 41-jarige Selly Vermeijden wordt bestraald in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Dat meldt het AD vrijdag. Wat ze precies mankeert, is niet bekendgemaakt.

Een woordvoerder van SBS bevestigt aan de krant dat het 'slechte nieuws helaas klopt'. De zender doet verder geen uitspraken omdat het om een privékwestie gaat.

Van Erven Dorens zelf liet 's avonds in RTL Boulevard middels een verklaring weten dat het om borstkanker gaat. "In juni is er bij Selly borstkanker geconstateerd en daar wordt zij sindsdien voor behandeld."

Hij is niet te spreken over de berichtgeving van het AD. "Wij hadden dit graag buiten de publiciteit gehouden, omdat Selly geen publiek figuur is en dus recht heeft op privacy. Helaas denken ze daar bij het Algemeen Dagblad anders over." Die krant had familieleden benaderd.

De 41-jarige presentator, die met zijn vrouw vier kinderen heeft, kreeg eerder deze week al het slechte nieuws te horen dat zijn programma De Gemene Deler wegens tegenvallende kijkcijfers van de buis wordt gehaald. Volgens SBS gaan de andere werkzaamheden van Beau, ondanks de ziekte van zijn vrouw, gewoon door.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d