Justine Pelmelay mag ziekenhuis verlaten

21 september 2012 om 13:10 door Novum
Justine Pelmelay mag ziekenhuis verlaten

Justine Pelmelay kan weer in haar eigen bed slapen. De 53-jarige zangeres heeft te horen gekregen dat ze het ziekenhuis waar ze bijna een maand geleden met hevige buikpijnen werd opgenomen vrijdag mag verlaten.

"Geweldig nieuws: vandaag mag ik naar huis. Nog wel met thuiszorg", twitterde ze. "Nu begint het pas. Conditie opbouwen en revalideren."

Pelmelay belandde ruim drie weken geleden met hevige buikpijnen in het ziekenhuis, waar ze drie keer werd geopereerd. Wat haar mankeert is nog steeds niet helemaal duidelijk. De zangeres had donderdag al een 'proefdag', waarop ze al even huiswaarts keerde.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d