Pauly D oom voor Snooki's baby

24 juli 2012 om 17:26 door Auteur: Carmen Dorlo/Novum
Pauly D oom voor Snooki's baby

Paul DelVecchio, zoals de realityster in het echt heet, zou er graag bij willen zijn als Snooki bevalt van haar zoontje. Ook wil Pauly D, als hij tijd heeft naast het opnemen van de realityserie The Pauly D Project, graag op het kindje passen. "Ik ga hem leren hoe je een dj moet zijn", lachte hij.

DelVecchio vraagt zich wel af of hij de baby ook gaat verschonen. "Ik weet het niet zeker, misschien geef ik de baby dan maar terug." De realityster denkt dat Snooki een goede moeder wordt. "Ze is een aardige en lieve meid. Nu ze gestopt is met feesten vanwege baby, denk ik dat ze een geweldige moeder wordt."

Nicole Polizzi verwacht in september haar eerste kindje. Ze maakte eerder bekend dat haar zoon de naam Lorenzo krijgt.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d