THQ heeft geen E3 booth dit jaar

5 mei 2012 om 15:23 door Metro redactie
THQ heeft geen E3 booth dit jaar

Het is geen geheim dat THQ het een beetje moeilijk heeft de laatste tijd. Het bedrijf maakt niet genoeg winst en daardoor werden er laatst nog een hoop mensen ontslagen. THQ heeft dan ook laten weten dit jaar niet met een eigen booth op de E3 te staan, aangezien die stands een shitload aan centen kosten! Dat wil echter niet zeggen dat ze niet aanwezig zijn.

THQ krijgt dus geen eigen booth dit jaar op de E3 beursvloer, maar ze zijn uiteraard wel gewoon aanwezig om hun nieuwe games te showen aan de pers. Behind closed doors worden gewoon presentaties gegeven en ze houden ook een persconferentie.

"We're not producing a booth, but we will be participating in E3. We will be showing games to the E3 judges at their event coming up, and we'll be hosting a press and business center at the show for meetings, as well as participating with first party activities.”

Bevestigde bedragen voor een booth op de E3 beursvloer zijn er helaas niet, maar de geruchten gaan dat een beetje booth al snel een miljoen Dollar kost! THQ kan dat geld duidelijk beter aan andere dingen besteden.

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d