Sony showt 'toekomst van gamen' op E3!

6 mei 2012 om 14:09 door Metro redactie
Sony showt 'toekomst van gamen' op E3!

Over exact een maand vanaf nu is het weer tijd voor de E3, het jaarlijkse entertaintmentspektakel in Los Angeles waar de aankondigingen, first-looks en hand-ons ons om de oren zullen vliegen. Sony is alvast lekker begonnen met het hypen van hun E3 line-up, door te zeggen dat ze tijdens het evenement de 'toekomst van gaming' gaan showen!

Dat Nintendo op de E3 flink gaat uitpakken met hun Wii U, staat voor 99,9 procent vast. Alhoewel ze het nooit zullen toegeven, vrezen Microsoft en Sony natuurlijk beide dat ze zullen worden weggevaagd onder het Wii U-geweld wanneer ze hun zaakjes zelf niet op orde hebben. Aankondigingen van de Xbox 720 Durango en PlayStation 4 Orbis lijken vrijwel zeker uitgesloten, dus waar verschijnen de twee hardcore fabrikanten dan wél mee ten tonele?

Het blijft allemaal wat aan de vage kant, maar de uitspraken die Sony nu heeft gedaan over hun line-up op de E3 prikkelen in ieder geval de verbeelding. De Japanse gamegigant laat op een speciale site weten dat ze ons tijdens hun persco op maandag 4 juni - één dag voordat de E3 van start gaat - met 'de toekomst van gameplay en innovatie' om de oren gaan slaan!

"Join PlayStation executives as we announce the future of gameplay and innovation. They will be sharing more about the new PlayStation line-up, products, and services that will drive the upcoming year in entertainment."

Waar zou Sony het in Godsnaam over kunnen hebben? Op de site zien we een Helghast uit Killzone achter een microfoon zitten, dus wie weet de aankondiging van Killzone 4? Of misschien een nieuwe, geavanceerdere Move? Toch de PlayStation 4? Betere support voor de Vita? De aankondiging van een gruwelijk vette, nieuwe IP? Het grote gissen is begonnen!

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d