Soapie Ferri Somogyi te zien in Sint-film

20 mei 2012 om 15:45 door Novum
Soapie Ferri Somogyi te zien in Sint-film

Ferri Somogyi heeft een rol te pakken in de jeugdfilm Sint & Diego: De Magische Bron van Myra. "Nu opnames voor Sint en Diego. Leuke cast, leuke film", kondigde de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur zondag aan op Twitter.

De Sint-film gaat over Zwarte Pieten die langzaam hun magische krachten verliezen waardoor pakjesavond in gevaar komt. Sinterklaas stuurt zijn Piet Diego met de Elitepieten daarom op avontuur naar de geboorteplaats van de goedheiligman in Turkije.

Eerder werd bekend dat er in Sint & Diego: De Magische Bron van Myra rollen zijn weggelegd voor onder meer voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts en Marco Borsato's dochter Jada. De jeugdfilm is vanaf 10 oktober op het witte doek te zien.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d