Rosie Huntington-Whiteley in lingerie

1 mei 2012 om 14:49 door Novum

Rosie Huntington-Whiteley gaat lingerie ontwerpen voor de Britse warenhuisketen Marks & Spencer. De lingerielijn Rosie for Autograph is in de stijl van de jaren twintig. "Marks & Spencer is een iconisch merk dat geliefd is door heel veel mensen. Ik ben erg enthousiast om mijn lingerielijn met hen te lanceren", vertelt het 25-jarige model, tevens actrice, aan de Britse krant The Daily Telegraph. "Ik heb genoten van de samenwerking met het ontwerpteam om mijn droomcollectie te maken."

De collectie bestaat uit 33 setjes met rozenprint en decoratieve details. De lijn bevat zijde lingeriesetjes, hemdjes, Franse knickersetjes en kimono's. "Ze begrijpt wat mooie lingerie is en wat past bij het lichaam", vertelt de creatieve directeur van Marks & Spencer.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d