Max Payne 3 DLC details

3 mei 2012 om 03:22 door Metro redactie
Max Payne 3 DLC details

Max Payne 3 komt over twee weken uit, maar de maanden daarna krijgen we nog een shitload aan nieuwe content door de geplande DLC! De Nachtwacht brengt je uiteraard alle info, naast geruchten over andere PS+ versies, Black Ops 2 zombie teaser, Starhawk gold-status en bèta bedankjes, Japanse madness in de Lollipop Chainsaw trailer en Crytek over het tegengaan van piracy. (insert pirate arrrr here)

PS+ wordt opgesplitst?
Al bijna twee jaar hebben de PS3 gamers de keuze of ze voor het PlayStation Network willen betalen. Online gaming is voor iedereen gratis, maar als je wil profiteren van ‘gratis’ nieuwe games en exclusieve bèta’s kan je voor 50 Euro per jaar een PS+ member worden. De service is op zich een mooie deal, die zeker waar voor je geld geeft, en misschien komen er binnenkort nog wel meer variaties. Yep, PS+ krijgt verschillende versies!

Dit denken we te weten door een enquête die op het moment wordt verstuurd door Sony. Tijdens de survey vragen ze je mening over verschillende PS+ abonnementen, die allemaal veel van elkaar verschillen. De content die je krijgt is anders, maar ook de prijzen worden verschillend. Voor een overzicht moet je even het plaatje checken.

Opvallend is dat ook CoD: Elite in de opties staat, maar dat je bij geen van alle PS+ opties de service er gratis bij krijgt! Vreemde shit dit allemaal. Het zou zomaar kunnen dat Sony de hele boel omgooit op de komende E3, maar het hoeft ook allemaal niks te betekenen. Dit soort enquêtes komen regelmatig voor en vaak wordt er niks met de onderwerpen gedaan. We zullen zien!

Lollipop Chainsaw: Japanse madness
Half juni is het tijd voor cheerleaders met dikke tieten en gorgelende zombies in het typisch Japanse Lollipop Chainsaw! Dat het een ietwat vreemde game wordt hoeft de Nachtwacht waarschijnlijk niet uit te leggen, en anders wordt dat na onderstaande trailer wel duidelijk.

Zo hakt Julliet Starling, de main character van de game, zonder pardon het hoofd van haar vriendje af, omdat hij is gebeten door een zombie. Vervolgens leeft het hoofd natuurlijk gewoon door en neemt Julliet het overal mee naartoe aan haar riem! Serieus, lijpe Japanners.

Het is dan ook een game die niet door iedereen gewaardeerd zal worden. Als je echter fan bent van gekke Japanse shit, dikke jetsers en zombies, zit je helemaal goed met Lollipop Chainsaw. Check wat ik bedoel in de Japanse trailer hieronder!

Black Ops 2 zombie teaser
Newsflash! Je hebt ongetwijfeld al gehoord dat de zombies weer terugkeren in de nieuwe Black Ops, maar hoe dat precies zit is nog niet bekend gemaakt. De big man bij Treyarch, Mr. Mark Lamia, zegt er ook inhoudelijk nog niks over, maar een teaser geven kan hij zeker!

“If you like zombies, you’re going to be really happy with what we’re doing with Black Ops 2. it’s our biggest, most ambitious zombies effort ever.”

Meer zombies dan ooit dus in Call of Duty: Black Ops 2. Hebben we dat? Lekker hoor!

Starhawk gold en bèta  goodies
Zoals je uiteraard in de Gamereleases mei Feature hebt gezien, komt Starhawk deze maand uit. De opvolger van Warhawk heeft even op zich laten wachten, maar vanaf volgende week kunnen we los gaan met de uitgebreide Starhawk multiplayer madness! Ontwikkelaar Lightbox Interactive heeft laten weten dat de game de gold-status heeft bereikt, maar er is meer.

De mensen die de afgelopen weken hebben meegedaan met de bèta van Starhawk via het PSN krijgen namelijk wat extra content! Je krijgt een soort gouden handschoen, zodat iedereen kan zien dat je hebt meegedaan met de bèta, maar je krijgt ook twee paint sets, waarmee je de voertuigen en je character mee kan opvrolijken.

Om het hele verhaal wat duidelijker te maken, kan je hieronder kijken naar Dylan Jobe, de president van Lightbox Interactive, die alles even haarfijn uitlegt!

Crytek over piracy
Crysis 2 is de meest illegaal gedownloade game van 2011 en dat vinden de heren van Crytek natuurlijk niet echt fijn. Met de komst van Crysis 3 is de ontwikkelaar dan ook bang dat dit nog een keer gaat gebeuren en daarom zijn ze op zoek naar goede anti-piracy mogelijkheden voor de game. Wat het precies gaat worden weet senior creative director Rasmus Højengaard echter ook nog niet!

“I can’t say. Obviously it’s something we’d like to address. We’ll do what we can, but whatever that’s gonna be is hard to say yet.”

Ondanks dat de game miljoenen keren illegaal gedownload is, blijft Rasmus er wel een beetje de humor van inzien. Blijkbaar willen mensen graag Crysis spelen, maar er gewoon niet voor betalen!

“It’s unfortunate that you don’t win any awards for most downloaded game. Certainly people apparently really want to play our games, they just don’t want to buy them.”

De Wacht denkt dat Crysis zo vaak illegaal gedownload is, omdat dit echt zo’n typische benchmark game is. De Crysis games worden dan ook heel vaak gebruikt om de max van een PC te testen, in plaats van dat er miljoenen gamers de game daadwerkelijk helemaal spelen. Crysis wordt dan ook vaak gezien als benchmark software, in plaats van een game.

Dat betekent echter niet dat Crytek niet een hoop centen is misgelopen door piracy en het is afwachten wat ze kunnen verzinnen voor Crysis 3, die gepland staat voor begin volgend jaar. Het is alleen een beetje jammer dat gamers met een legitieme kopie vaak meer last hebben van dit soort anti-piracy maatregelen, dan de daadwerkelijke piraatjes. Maar goed, dat is weer een hele andere discussie!

Max Payne 3 DLC details
Nog maar twee weekjes wachten en dan kunnen we eindelijk weer eens in slow-mo knallen met Max Payne! Jawel, Max Payne 3 ligt bijna in de winkels en zoals dat hoort bij elke zelfrespecterende vette game van tegenwoordig, krijgt ook Max flink wat DLC in de maanden na de release. Rockstar heeft zojuist de plannen openbaar gemaakt en de Wacht heeft uiteraard alle info voor je! We beginnen in juni met The Local Justice Map Pack:

“The Local Justice Map Pack will include the Police Precinct map for Gang Wars, Deathmatch, Team Deathmatch and Payne Killer multiplayer modes. The pack will also feature two additional maps for Deathmatch, Team Deathmatch and Payne Killer, new precinct-themed multiplayer avatar items, multiplayer challenges, and more.”

In de maanden daarna krijgen we nog veel meer content. De inhoud daarvan is helaas nog niet bekend gemaakt, maar je kunt wel het één en ander afleiden uit de titels van de DLC. Zo krijgen we in de zomer bijvoorbeeld een co-op pack!

Zomer 2012:
• Disorganized Crime Map Pack
• Deathmatch Made In Heaven Mode Pack
• Hostage Negotiation Map Pack
• New York Minute Co-Op Pack

Najaar 2012:
• Painful Memories Map Pack
• Trickle Down Economics Map Pack

In totaal zijn er dus 7 extra DLC Packs voor Max Payne 3 gepland en die kan je allemaal los kopen. Je kunt ook de bekende Season Pass aanschaffen voor 25 Euro en dan betaal je in één keer voor alle content. Je hebt dan een korting van 35% te pakken. Voor de duidelijkheid liet Rockstar ook nog weten dat dit de plannen zijn voor de DLC en dat de content nog niet in ontwikkeling is.

“The DLC packs in the above article are our plans, and the content has not yet been created. We believe that well-made, well-priced DLC is great for those who want it, and who want to keep a game experience alive for even longer.”

Om deze Wacht af te sluiten kan je hieronder kijken naar een teaser van een GTTV uitzending, waarin we wat meer te weten komen over het verhaal van Max Payne 3. Dit filmpje is een teaser op wat morgenavond in z’n geheel geshowd gaat worden, dus verwacht overmorgen de complete footage hier op PU.nl. Ach, de teaser is ook al best prima hoor!

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d