Kevin stiekem al langer terug bij Backstreet Boys

6 mei 2012 om 14:05 door Novum
Kevin stiekem al langer terug bij Backstreet Boys

Kevin Richardson is in het diepste geheim al een paar maanden weer een Backstreet Boy. De boyband maakte zondag bekend dat Richardson terugkeert, maar doken eerder dit jaar al met z'n vijven de studio in.

"Het is al een tijdje gaande, maar we hebben het zo lang mogelijk geheim willen houden", doet AJ McLean uit de doeken voor de camera van Novum Nieuws. "Voor de start van onze Europese toer hebben we al een paar dagen met Kevin in de studio gezeten."

De Backstreet Boys toeren momenteel zonder Richardson met de New Kids on the Block. De Europese tour startte op 20 april in Noord-Ierland, dinsdag stonden de boybands in Rotterdam.

"Het is fijn dat Kevin weer terug is", zegt McLean. "In juli zijn we weer drie weken in Londen om echt vaart achter het album te zetten." De Backstreet Boys nemen een groot deel van hun nieuwe plaat op in de Britse hoofdstad.

McLean, Nick Carter, Brian Littrell en Howie Dorough hebben Richardson niet gesmeekt om zijn terugkeer, maar moesten wel aandringen. "We hebben het er verschillende keren met hem over gehad", vertelt McLean. "We hebben twee albums zonder hem gemaakt en zochten het juiste moment om hem terug te vragen. De vraag was ook wanneer hij er klaar voor was."

Richardson verliet de Backstreet Boys in 2006, omdat hij 'toe was aan een nieuwe fase in zijn leven' en zich op andere dingen wilde storten. Een jaar nadat Richardson de boyband de rug toe keerde, werd hij vader. "Zijn zoontje is nu oud genoeg, hij heeft de tijd gehad om vader te zijn en zijn eigen dingen te doen", weet McLean. "Hij is klaar om zich weer bij ons te voegen."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d