Jorja 'Sara' Fox nog minstens een jaar in CSI

12 mei 2012 om 17:20 door Novum
Jorja 'Sara' Fox nog minstens een jaar in CSI

Sara Sidle maakt nog minstens een jaar deel uit van het forensisch onderzoeksteam van het CSI-team in Las Vegas. Jorja Fox, die het personage al jaren speelt, heeft haar contract met zender CBS verlengd. Dat schrijft entertainmentblad The Hollywood Reporter.

Fox stopte in 2007 met de serie, om een jaar later terug te keren voor een gastrol. Sinds vorig jaar is de 43-jarige actrice, die twaalf jaar geleden voor het eerst in de huid van Sara Sidle kroop, weer een van de hoofdrolspelers.

Ook Fox' collega George Eads heeft bijgetekend. Eads is al vanaf het eerste seizoen CSI: Crime Scene Investigation te zien als Nick Stokes. Hoofdrolspeelster Marg Helgenberger, die de rol van Catherine Willows vertegenwoordigde, zwaaide dit jaar na het twaalfde seizoen af.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d