Halo 4 live-action webserie in de maak

1 mei 2012 om 02:04 door Metro redactie
Halo 4 live-action webserie in de maak

We krijgen misschien geen Halo-film maar een live-action webserie moet wel lukken volgens Microsoft. Verwacht hem voor de Halo 4 launch, beschikbaar voor iedereen met een internetverbinding! Verder krijgt Sega All-Star Racing een sequel met superoriginele gimmick, God of War: Ascension een paar bewegende beelden en Prometheus weer een trailer… met versche aliens erin!

Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed
Geen vet gerucht om deze Nachtwacht mee te openen maar een splinternieuwe gameaankondiging! Het vermakelijke Sonic & Sega All-Stars Racing krijgt een sequel met de subtitel Transformed. Je raadt het al, de auto’s kunnen nu ook transformeren zodat ze over water en door de lucht kunnen racen. Oh. Mijn. God. Wat origineel! Met name de 3DS-versie zal absoluut geen concurrentie ondervinden!

Oké, het is nog te vroeg om zo hard over de game te oordelen. De aankondigingstrailer is in ieder geval lekker snel. Transformed komt eind 2012 uit voor PS3, Xbox 360, Vita, PC en dus 3DS. Sumo Digital staat opnieuw aan het roer en ongetwijfeld kunnen we de komende maanden een aantal verrassende Sega-character reveals verwachten!

God of War: Ascension multiplayer in beeld!
Iedereen de exclusieve God of War: Ascension preview van Jan gelezen? Mooi, want het achtkoppige multiplayer level met de cycloop, toonde Sony ook via een livestream! De hele stream kan je checken op het PlayStation Blog maar ze hebben de interessantste shit in hapklare brokken op Youtube gezet. Check hieronder de eerste developer diary en wat gameplay!

Halo 4 krijgt live-action webserie
De Halo-film is al lang en roemloos dood maar Microsoft heeft het idee nooit te rusten gelegd. Vandaar dat Halo 4 later dit jaar begeleid zal worden door een live-action webserie!

 De show gaat Halo 4: Forward Unto Dawn heten en telt vijf afleveringen van een kwartier. Sowieso zal een live action Master Chief de gevoelige lens passeren. De spaarzame info via Variety vertelt dat de groene lobbes een UNSC-kadet inspireert. De snotneus wordt uiteindelijk een leider van de UNSC Infinity en zijn online verhaal zal verdieping bieden voor dat van Halo 4.

De game komt 6 november en Microsoft onthult nog meer informatie over Forward Unto Dawn op de San Diego Comic-Con in juli. Tot dan moeten we het doen met gameplay op de E3. Jammer hoor!

Ghost Recon Online: Specialist class
Zijn hier nog Ghost Recon Online bètagangers? Natuurlijk zijn die er! Ubisoft heeft een introductievideo voor de Specialist vrijgegeven. De studio maakt goed duidelijk hoe essentieel deze support class is. Enjoy!

Paarse 3DS komt 20 mei uit in the States
Gisteren hoorde de Wacht al uit meerdere richtingen dat Nintendo een ‘midnight purple’ 3DS gaat uitbrengen. Pimps en nostalgische Gamecube-fans kunnen feestvieren want Nintendo geeft het toe! Vanaf 20 mei kunnen Amerikaanse gamers hun pimpelpaarse handheld uit de schappen rukken. Tegelijkertijd ligt dan Mario Tennis er ook. Een Europese releasedate blijft nog steeds uit maar in het verleden deed Nintendo hier ook nooit moeilijk over.

Nu is het wachten op die andere kleur die Big N ooit toonde in een glazen vitrine, om nog even in de post-Koninginnedag mood te blijven…

Keith Apicary haalt het nieuws
De schrik van menig Amerikaanse gamebeurs, Keith Apicary, heeft nu ook het nieuws bereikt. De beroepsmafkees publiceerde tussen zijn gamereviews door een open auditie voor de nieuwe muziekclip van popsterretje Kimberly Cole. De video ging viral en de gast is nog uitgekozen ook!

Keith Apicary ziet er misschien uit als een reject van Revenge of the Nerds, het is eigenlijk een typetje dat komediant Nathan Barnatt tot het uiterste doorvoert. Dat hij ziekelijk acrobatisch is zorgt vaak voor episch belachelijke video’s! Hieronder het nieuwsitem en de auditievideo. Hoe veel obscure Sega- en Nintendo-referenties snap jij?

De aliens van Prometheus
En weer is er een nieuwe trailer van Prometheus, opnieuw met veel flitsende beelden, gegil op de achtergrond en emo mensjes. Dat en we krijgen eindelijk beelden van een nieuw soort aliens te zien! Kunnen we heel mei niet gewoon overslaan om die première dichterbij te krijgen?

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d