De Mol Trapt Af met 312 duizend kijkers

19 mei 2012 om 10:30 door Novum
De Mol Trapt Af met 312 duizend kijkers

De eerste aflevering van De Mol Trapt Af heeft vrijdagavond 312 duizend kijkers getrokken. In het programma van SBS 6 ontmoet Johnny de Mol spelers van het Nederlands elftal, die volgende maand een gooi doen naar het Europees Kampioenschap voetbal.

De 33-jarige presentator maakte in de eerste aflevering een persoonlijke portret van aanvallers Arjen Robben en Dirk Kuijt en doelman Maarten Stekelenburg. Met het aantal kijkers van 312 duizend eindigde De Mol Trapt Af niet in de top 25 van beste bekeken programma's van de vrijdag, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Holland's Got Talent wist vrijdag de meeste mensen te boeien. De talentenjacht van RTL 4 trok 1,9 miljoen kijkers.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d