Charmante film met komisch acteertalent

10 mei 2012 om 13:39 door Mario Wisse
Charmante film met komisch acteertalent

Het verhaal:
In een geïsoleerd Libanees dorp waar christenen en moslims vredig samenleven slaat de vlam in de pan wanneer iemand een televisie koopt. De vrouwen in het dorp doen er alles aan om hun mannen in toom te houden en zo de vrede terug te brengen. Dit doen ze op allerlei grappige manieren.

Ga naar de bioscoop want:
Et Maintenant On Va Oú? is een vlot lopende en charmante film die niet voor niets de publieksprijs won op het Filmfestival van Toronto; de dialogen zijn scherp, de muziek is lekker en het komische acteertalent van de hoofdrolspelers is om uitgebreid over naar huis te schrijven.

Blijf thuis want:
Et Maintenant On Va Oú? is typisch filmhuiswerk, dus als je bent van grote bioscopen, comfortabele bioscoopstoelen, grote namen en knappe effecten, kun je beter thuis blijven.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d