Assassin’s Creed III gameplaytrailer!

11 mei 2012 om 09:26 door Metro redactie
Assassin’s Creed III gameplaytrailer!

Een stormachtige Nachtwacht met bijna te veel om op te noemen! Assassin’s Creed III komt eindelijk uit zijn schulp met een fantastische gameplaytrailer, Dishonored en Hitman: Absolution onthullen hun launchdates, Soul Sacrifice wordt Bloederig met een hoofdletter, Harley Quinn laat zich van een andere kant zien, panda’s, Caramelldansen en tekeningen van Adolf Hitler. Ik beet op mijn tong toen ik die laatste zin hardop voorlas!

Assassin’s Creed III gameplay in het wild
Eigenlijk zou ik in de roddelbak op zoek moeten gaan naar een goede opening voor de Nachtwacht, maar laten we eerlijk zijn: niets overtreft de eerste grote gameplaytrailer van Assassin’s Creed III! Eerder deze week onthulde Ubisoft al een kort stukje op Facebook.

Laat de Wacht maar meteen zeggen dat de graphics er fenomenaal uitzien. Alles in de trailer is blijkbaar ingame footage, wat een paar interessante nieuwe dingen toont. Niet alleen een paar brute counters met Connor, een roodhemd en het verkeerde eind van een bajonet, de assassin kan nu ook door open ramen van huizen heenrennen! De Wacht heeft de game al gepreorderd, maar hij zou het bijna weer doen na deze video!

Assassin’s Creed III ligt 30 oktober in de winkels.

Dishonored ligt 9 oktober in de (Amerikaanse) winkels
Ook Dishonored heeft sinds kort een releasedatum aan z’n broek hangen! De splinternieuwe serie van Bethesda kreeg onlangs een prachtige aankondigingstrailer en vanavond werd de boxart van de steampunkgame vrijgegeven. Ik zet hem effe hieronder voor jullie om te bewonderen. De releasedate van Dishonored wordt 9 oktober en hij komt uit op PS3, Xbox 360 en PC. Bethesda kennende zal de Europese datum niet ver afwijken.

En Hitman: Absolution 20 november!
Van Hitman: Absolution wisten we al dat donderdag een belangrijke dag zou worden, via een Facebook-plaatje dat even subtiel was als een PU-TV item met Wouter. Blijkt dat Eidos en vadertje Square Enix zelfverzekerd genoeg zijn om een releasedate te prikken voor de kale huurmoordenaar. Op 20 november trekt hij z’n zwarte handschoentjes aan. En ja, ik ben me ervan bewust dat dit de derde hyperventilerend vette game in de Wacht is en dat hun data elkaar griezelig vlug opvolgen komende herfst. Dan maar weer goedkoop kamperen in de achtertuin deze zomer…

Negeer Adolf Hitler
Draw Something komt alleen in de Nachtwacht als er iets negatiefs over te melden valt, zoals dat de downloadcijfers nog sneller dalen dan het vertrouwen in de euro. Maar – hoorde de Wacht  – Adolf Hitler heeft al een zeer negatief imago, dus alles is goed. Een Draw Something-fan maakte er zijn levensmissie van om in elke tekening de ouwe bloksnor te stoppen. Op zijn Tumblr-pagina staan een paar tamelijk briljante vondsten. Een kleine greep.

Maar als je dit allemaal ongepast vindt mag je hem gerust negeren hoor.

Ruggengraatrukken in Soul Sacrifice
De PlayStation Vita gaat momenteel door een minstens zo moeilijke beginfase als de Nintendo 3DS heen, dus de Wacht was instant gecharmeerd van Soul Sacrifice. Een game gemaakt door de maker van Dead Rising, met een duister Middeleeuws sfeertje en een magiesysteem waarbij je je eigen ledematen moet gebruiken. Blijkbaar speelt het verhaal zich af via een magisch “Golam Book”. De lezer speelt gevechten uit de verhalen na en kan daarbij allerlei objecten opofferen voor magie. Eigen lichaamsdelen horen natuurlijk bij de extreme oplossingen. Kijk zelf maar!

Er is ook een enorme berg aan screenshots vrijgekomen van het Japanse Famitsu. (Thanks voor de link Duck90!)

Dansende panda’s omdat het kan
De Wacht krijgt nog weleens opbouwende kritiek aan zijn adres, in de trant van:

“Geachte meneer de Nachtwacht,

Wij van Federatief Nachtwachtbehoudend Nederland (FNN) waarderen het zeer dat u iedere nacht weer opblijft om het laatste nieuws voor (onder andere) onze leden op aantrekkelijke wijze te presenteren bij het ontbijt  (dan wel brunch in de weekeindes, met uitzondering van sommige feestdagen waarop wij vroeg op moeten staan). Toch is er één intense irritatiefactor die onze organisatie uiteindelijk genoodzaakt heeft tot deze reactie aan uw adres.

Uw Nachtwachten hebben een nijpend tekort aan pandanieuws!

Panda’s zijn fantastische, zachtaardige wezens die desalniettemin met uitsterven bedreigd worden. Een contradictie aangezien iedereen van panda’s houdt (behalve die afschuwelijke Jim Jefferies). Breng deze misdaad aan de man via uw toekomstige Nachtwachten!”

Uh… anyway… Het gaat weer goed met World of Warcraft! De MMORPG van Blizz leek het afgelopen jaar een beetje dood te bloeden maar de nieuwste cijfers tonen aan dat het aantal bewoners van Azeroth weer stabiel is geworden! Op het moment ligt het aantal spelers op 10,2 miljoen en verwacht wordt dat eind dit jaar het weer gaat toenemen dankzij Mists of Pandaria! By the way, losstaand van bovenstaande brief, heeft er iemand zin in de dansanimaties van de pandaren?

Het nieuwe ras heeft een paar indrukwekkende moves gekregen van Blizzard! De male version is afgekeken van de bekende Party Rock Anthem clip en de female version van… CaramelldanseOHGOD NEE!!!

Harley Quinn’s reet…uh, Revenge
De uitbreiding op Batman: Arkham City, Harley Quinn’s Revenge, is 30 mei van XBLA en PSN af te plukken. Check hieronder een nieuwe trailer met een paar zeer belangrijke beelden.

Dragon’s Dogma launchtrailer
Want hey, waarom niet? Game ligt 25 mei in de schappen en de demo is AWESOME.

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d