Vaughn en Wilson weer samen in The Internship

13 april 2012 om 14:50 door Novum
Vaughn en Wilson weer samen in The Internship

Vince Vaughn en Owen Wilson gaan weer samenwerken in The Internship, een komedie van Shawn Levy. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. De twee acteurs waren al samen te zien in The Wedding Crashers uit 2005.

In The Internship, waarvoor Vaughn het scenario schreef, spelen Vaughn en Wilson twee verkopers die hun baan zien verdwijnen door de toenemende verkoop via internet. Ze besluiten om bij een vooraanstaand IT-bedrijf stage te gaan lopen.

Levy maakte eerder komedies als The Pink Panther, de twee Night at the Museum-films en Date Night. Hij wil op 25 juni van start gaan met de opnames en gaat de film samen met Vaughn produceren. Wanneer The Internship in de bioscoop moet verschijnen is nog onbekend.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d