Tom Carbon in vervolgverhaal

18 april 2012 om 09:31 door Metro redactie
Tom Carbon in vervolgverhaal

In het zesde deel van herpublicaties van Tom Carbon, beleeft de antiheld uit de Korte Vlierstraat een langlopend verhaal. Tekenaar Luc Cromheecke en scenarist Laurent Letzer produceerden in de vorige delen steeds éénpagina gags of korte komische verhalen. Dit lange avontuur pakt goed uit. Het is bij vlagen eigenlijk grappiger dan het kortere werk.

Carbon belandt met zijn buurman in de ruimte, nadat ze per abuis aan de haal gaan met een ruimtesonde van twee op aarde belande aliens. Deze ‘lunatoys’ waren juist in de tuin van buurman Wortelmans neergestreken om een door Carbon in elkaar gezette robot nader te bestuderen. Cromheecke en Letzer houden de flauwigheid er van de eerste tot de laatste pagina stevig in. Vermoedelijk is het verhaal gewoon gaandeweg bedacht, zo flauw verloopt het eigenlijk.

Lunatoys wordt vervolgd in het voor september geplande Tannenbaum!.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d