Succesvolle start De Jongens tegen de Meisjes

22 april 2012 om 11:36 door Novum
Succesvolle start De Jongens tegen de Meisjes

Het tweede seizoen van De Jongens tegen de Meisjes is zaterdag van start gegaan met 1,7 miljoen kijkers. Daarmee doet de strijd der seksen van RTL 4 het iets beter dan vorig seizoen, toen stemden 1,6 miljoen Nederlanders af op de eerste aflevering. Gemiddeld bleven 1,5 miljoen mensen thuis voor de show, schrijft Mediacourant.

Met 1,7 miljoen kijkers is De Jongens tegen de Meisjes een van de best bekeken programma's van de zaterdag. Alleen het achtuurjournaal en Studio Sport trokken meer kijkers.

Wat Schat Je?, dat tegenover De Jongens tegen de Meisjes wordt uitgezonden op SBS 6, trok wederom weinig kijkers. Deze week stemden 362 duizend kijkers af op het programma van Jeroen van der Boom. Daarmee doet de show het iets beter dan vorige week, toen keken slechts 330 duizend mensen.

De Jongens tegen de Meisjes vervangt Ik Hou Van Holland, dat steevast de meeste kijkers op zaterdagavond trok. Paul de Leeuw profiteert van de aftocht van Ik Hou Van Holland. Zijn programma Pau!l trok ruim 1,2 miljoen kijkers, vorige week waren dat er 937 duizend.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d