Skyrim DLC geruchten

29 april 2012 om 14:26 door Metro redactie
Skyrim DLC geruchten

Met een shitload aan content en tientallen uren aan gameplay is Skyrim nou niet bepaald een kleine game te noemen. Een hoop gamers zijn nog niet eens aan het einde gekomen van de game, maar er staat ook al nieuwe content klaar om gereleased te worden. Jawel, Skyrim DLC info! Met een korreltje zout, dat dan weer wel.

Afgelopen week liet Mr. Bethesda himself, Pete Hines, al weten dat hij probeert met de eerste info over de DLC te komen volgende week. Zo lang hoeven we echter niet te wachten, want een slimme dude heeft de laatste patch voor de game eens flink onder het vergrootglas gegooid en komt met een aantal interessante details. Zo zijn er ‘strings’ gevonden die beginnen met ‘DLC01’ en daar kan je de volgende info uit halen:

De eerste DLC voor Skyrim bevat sowieso:

- Snow elves
- Snow Elf Prince
- Crossbows
- New vampire feeding animations
- Something prefixed 'RF'

Waar het laatste ‘RF’ voor staat is nog niet bekend en ook van de omschrijving word je niks wijzer. Het lijkt er op dat RF misschien wel een afkorting is voor een missie, of misschien wel de titel voor de DLC. Heeft iemand een idee waar RF voor staat?

Uiteraard heeft Bethesda nog niks bevestigd en waarschijnlijk zullen we echt tot aankomende week moeten wachten op de echte details, maar ga er maar vanuit dat de info hierboven klopt. Waarom zit het anders in de patch voor de game?

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d