Rapper Mystikal moet de gevangenis in

17 april 2012 om 16:34 door Novum/AP
Rapper Mystikal moet de gevangenis in

De Amerikaanse rapper Mystikal moet vanaf half mei de gevangenis in omdat hij tijdens zijn proeftijd de fout in is gegaan. Hij werd in februari gearresteerd vanwege huiselijk geweld en moet daarom drie maanden de bak in.

Mystikal, die werd geboren als Michael Tyler, kwam in 2010 na zes jaar vrij uit de gevangenis van Louisiana, waar hij vastzat vanwege seksuele mishandeling en afpersing. Nadat de 41-jarige rapper de bak verliet, ging zijn proeftijd van vijf jaar in.

De rapper heeft vijf studioplaten op zijn naam staan. Zijn laatste album, Tarantula, kwam uit in 2001. Mystikal is bekend van singles als Shake Ya Ass en Danger (Been So Long).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d