Max Payne 3 is briljant?

11 april 2012 om 04:29 door Metro redactie
Max Payne 3 is briljant?

Remedy heeft Max Payne 3 al gespeeld en noemt de game fucking briljant! Hoe dat precies zit lees je in deze Nachtwacht met verder een te sexy boothbabe, ook NetherRealm aan de next-gen, Skyrim in real-life, Resident Evil 6 trailer en vervroegde release, Metal Gear Rising details en als afsluiter de reveal trailer van Lost Planet 3! Jawel, ook de Nachtwacht is ijskoud het lekkerst.

Te sexy voor PAX?
Yeah, weer een begin van een nieuwe Nachtwacht en dus zit je waarschijnlijk te wachten op het sappige openingsgerucht. Nou, sappig is het deze keer zeker, maar van een gerucht is er in dit geval niet echt sprake. De boothbabe van de game Lollipop Chainsaw zag er namelijk veel te sexy uit volgens de organisatie van PAX East en heeft zich daardoor meerdere keren moeten verkleden!

Jessica Nigri, want zo heet de chick in kwestie, was in eerste instantie gekleed zoals je hieronder kunt zien. Dat ging de organisatie van PAX East echter veel te ver en dus werd ze verzocht zich om te kleden of de beursvloer te verlaten. Later kwam ze in de tweede outfit aanzetten, zoals je hiernaast meest links op het plaatje kunt zien. Dat was echter nog steeds veels te sexy! Uiteindelijk heeft ze het pakje meest rechts op het plaatje aangetrokken en dat kon nog net door de beugel.

Wat dan wel weer loos is, die gast die naast haar staat op het plaatje hieronder, mag dan weer wel met ontbloot bovenlijf rondlopen! De Wacht weet niet hoe het met jullie zit, maar je kijkt toch veel liever naar haar, dan naar hem? De organisatie blijkbaar niet.

NetherRealm aan de next-gen
Het worden een beetje van die 'no shit Sherlock' berichten dat verschillende developers bezig zijn met games voor de next-gen consoles. Het is niet meer dan logisch dat, ondanks dat Sony en Microsoft de kaken nog steeds stevig op elkaar houden, er op de achtergrond al lang wordt gewerkt aan de next-gen hardware en games en ook ontwikkelaar NetherRealm doet gezellig mee.

Zo is de ontwikkelaar van Mortal Kombat op zoek naar nieuw personeel om te werken aan games voor de next-gen platforms. Een klein stukje uit de omschrijving:

"Netherrealm Studios, a division of WB Games Inc., seeks a Software Engineer of Gameplay to join our Gameplay programming team in creating game systems for exciting, cutting-edge action games on current and Next Gen consoles."

Ondanks dat het waarschijnlijk echt nog wel even duurt, voordat we de PlayStation Orbis en Xbox Durango naast de TV kunnen zetten, is het in ieder geval wel tof om te weten dat er op de achtergrond al hard wordt gewerkt om onze vrije tijd ook in de toekomst weer volledig op te eisen. De Wacht heeft er nu al zin in, wat jullie?

Skyrim in real-life
In deze Nachtwacht vind je verderop een hoop footage van vette aankomende games, maar voordat het zover is, nog even een droog filmpje van Skyrim! Een heleboel gamers hebben flink wat uren verloren in de game en de ervaring was dan ook meesterlijk, maar hoe zou dat er nou eigenlijk in het echt uitzien? Yep, maak je klaar voor een real-life Skyrim filmpje!

Max Payne 3 is fucking briljant?
Nog dik een maand en dan kunnen we eindelijk weer eens genieten van een nieuw Max Payne avontuur! Max Payne 3 moet half mei uitkomen, maar een aantal devs en journalisten hebben de game al kunnen spelen. Zo ook Matias Myllyrinne, de CEO van Remedy Entertainment! Remedy was verantwoordelijk voor de eerste twee delen van Max Payne en Matias is zwaar onder de indruk van wat Rockstar met de game heeft gedaan. Hij noemt Max Payne 3 zelfs fucking briljant!

"It's f***ing brilliant. I've had a chance to play it and we've worked with Rockstar a little bit - obviously, they're doing the heavy lifting. They're doing the development. But they wanted our input on a couple of occasions and we've had loads of our people, our core group, who worked on the first two games, give input and it's awesome."

Matias vindt het dus tof dat Remedy hier en daar aanwijzingen heeft kunnen geven toen Rockstar daar om vroeg en hij is dan ook blij met de positie van Remedy.

"Those guys, they just don't put out bad games. And so, in that respect, it's very - it's almost like the best position to be in. It's like somebody's making a great game and you just get to give them input, and it's already brilliant so I've enjoyed it."

Tot slot wordt hem nog gevraagd of hij misschien nog iets over de game wil zeggen, maar hij wil geen spoilers geven. Het wordt in ieder geval wel het wachten waard!

"I can't obviously. I don't want to give any spoilers and can't give out any spoilers, but it's a testament to their attention to detail and it's a testament to their passion and dedication. It'll be worth the wait."

Resident Evil 6 trailer met verrassing
Door nu met het spannende werk, want er is een nieuwe trailer van Resident Evil 6 verschenen en die moet uiteraard flink bekeken worden. Het gaat om de Resi 6 Captivate Trailer, die vooral wat uitleg geeft over het verhaal van de game. Je kent het wel, onverklaarbare shit, vreemd C-virus, infected bla bla. Veel interessanter is wat er op het einde van de trailer in beeld komt!

Resident Evil 6 stond al een tijdje gepland voor 20 november, maar dat gaat hem blijkbaar niet worden. Voordat je teleurgesteld raakt, de release date is juist vervroegd! De game komt nu al op 2 oktober van dit jaar uit en dat is goed nieuws voor de fans.

De reden hiervoor? Officieel is er niks bekend gemaakt, maar het zal alles te maken hebben met de najaars madness in gamesland. Begin oktober is het wat betreft releases iets rustiger, waardoor de game meer kans van slagen heeft. It's all about the money!

Metal Gear Rising: Revengeance details
Voordat je kunt gaan kijken naar een nog een vette trailer van een aankomende game nog even het volgende! Er zijn een paar nieuwe details van Metal Gear Rising: Revengeance bekend gemaakt en die wilde de Wacht je niet onthouden. Ontwikkelaar PlatinumGames liet aan één of ander magazine weten:

- De vijanden zijn veranderd van menselijke soldaten, naar cyborgs. Dit hebben ze gedaan om te voorkomen dat de game in Japan gecensureerd moet worden.

- Klein detail over de gameplay is dat main character Raiden ook aanvallen in zijn rug kan afweren.

- De ontwikkeling gaat hard. Kojima Productions was bijvoorbeeld maar liefst 10 maanden bezig met het script, maar PlatinumGames heeft het complete script volledig herschreven in 2 maanden.

- Er is nog steeds geen officiële release date, maar het wordt waarschijnlijk ergens aan het einde van dit jaar. De game is wel speelbaar aanwezig op de E3 begin juni.

Nope, het is niet veel en ook niet super boeiend, maar hier moeten we het waarschijnlijk voorlopig toch echt mee doen. Totdat één van ons PU gasten met die game aan de slag gaat op de E3 beursvloer that is.

Lost Planet 3 reveal
Capcom was lekker bezig op hun eigen Captivate 2012 Event met een nieuwe vette trailer van Resident Evil 6, maar dat was niet het enige waar de Nachtwacht blij van werd. Capcom liet namelijk ook nog een belachelijk koude reveal trailer zien van Lost Planet 3!

Veel info over de game is er nog niet en voorlopig krijgen we die waarschijnlijk ook nog niet, aangezien Lost Planet 3 dit jaar sowieso niet gaat halen. De release staat nu dan ook op begin 2013, maar dat wil niet zeggen dat we niet alvast een voorproefje kunnen krijgen, toch? Enjoy de vette footage!

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d