Katie Price gaat voor derde keer trouwen

28 april 2012 om 13:15 door Novum
Katie Price gaat voor derde keer trouwen

Katie Price en Leandro Penna zijn verloofd. Dat bevestigt de woordvoerder van het glamourmodel aan de Britse boulevardkrant The Sun. Het wordt de derde keer dat Price in het huwelijksbootje stapt. De twee hebben sinds vorig jaar een relatie.

"Leandro heeft haar onlangs tijdens een skivakantie gevraagd", vertelt de woordvoerder. "En Katie heeft ja gezegd." De realityster werd eerder deze week al op de gevoelige plaat vastgelegd met een roze diamanten ring.

Price, ook wel bekend als model Jordan, was eerder getrouwd met zanger Peter Andre. De 33-jarige maakte vorig jaar bekend dat ook haar tweede huwelijk met Alex Reid op de klippen was gelopen. Ze heeft drie kinderen van twee verschillende mannen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d