Jort Kelder vindt zichzelf matige presentator

12 april 2012 om 09:05 door Novum
Jort Kelder vindt zichzelf matige presentator

Jort Kelder wil beter worden is zijn vak. Kelder, die donderdagavond voor het eerst te zien is met de nieuwe docureeks Het Snelle Geld, vindt zichzelf maar een matige presentator.

"Ik heb altijd zo veel respect voor die presentatoren die… je merkt het aan me", vertelt hij aan Spits. "Ik meander van de ene bijzin naar een andere gedachte. Het gaat alle kanten op." Kelder noemt zichzelf 'een soort printplaat waar een miljoen gedachtes doorheen gaan'. "Je weet nooit welke bocht ik neem. Ikzelf eigenlijk ook niet."

De 47-jarige Kelder kijkt in Het Snelle Geld terug op de geschiedenis van 25 jaar kapitalisme in Nederland. Zelf springt hij regelmatig uit de band. "Ik bestel heus regelmatig een fles wijn die duurder is dan honderd euro, stapte wel eens in een heli om het openbaar vervoer te ontlopen, laat een maatpak knippen of een maatschoen schaven, koop een auto die duurder is dan sommige rijtjeshuizen."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d