Joan Franka rekent op inspiratie in Azerbeidzjan

22 april 2012 om 16:26 door Novum
Joan Franka rekent op inspiratie in Azerbeidzjan

Joan Franka is erop berekend dat ze het erg druk krijgt in Azerbeidzjan. De 22-jarige zangeres, die Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival, rekent op een inspiratievolle reis naar het liedjesfestijn.

"Ik verwacht een enorm mediacircus met heel veel praten", vertelt Joan aan Novum Nieuws. "Ik verwacht ook veel muziek te maken in Bakoe, want hoewel het heel hard werken zal worden, reken ik erop dat het heel inspirerend zal zijn voor mijn schrijven."

Wat Joan volgende maand precies in Azerbeidzjan gaat doen, weet ze nog niet. Wel is ze van plan veel op te trekken met andere delegaties, waarvan er dit weekeinde een aantal naar Nederland kwam. "We slapen in een hotel met heel veel andere delegaties, dus ik verwacht wel dat we ook met hen wat zullen doen."

Joan geniet van het bezoek van de andere festivaldeelnemers. "Ik vind het heel leuk dat iedereen hier dit weekeinde is. Vooral om lol te hebben voordat we elkaar weer terugzien in Azerbeidzjan."

Nu bookmakers haar steeds grotere kansen geven, krijgt Joan steeds meer zin in het songfestival. "Eerst was de teneur dat ik heel laag zou eindigen. Nu zie ik mezelf steeds meer omhoogklimmen. Dat is heel erg cool."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d