“Jeugddroom is uitgemond in een eigen website”

25 april 2012 om 09:04 door Metro redactie
“Jeugddroom is uitgemond in een eigen website”

Marlou Volkerink (25) lanceerde in augustus haar eigen modeplatform FollowFashion.nl. Daarnaast schrijft ze exclusieve blogs voor onze website metromode.nl.

Je hebt in augustus je eigen modesite gelanceerd. Waarom modenieuws?
Ik heb mode altijd al interessant gevonden. Vroeger wilde ik bij een modetijdschrift werken, maar deze jeugddroom is uitgemond in een eigen website. Inmiddels werken er al tien bloggers voor mijn website en een aantal freelancers.

Er bestaan veel modenieuwssites, hoe onderscheidt jouw site zich?
Mijn website legt de nadruk op modebloggers, een trend die met de jaren groter wordt. Bloggers hebben veel modenieuws in handen en zo probeer ik me te profileren. Bovendien bied ik een platform voor beginnende of nog niet zulke bekende bloggers om zo wat naamsbekendheid te krijgen. In de toekomst wil ik misschien ook nog meer met grote bloggers gaan werken.

Door wie of welke sites word je geïnspireerd bij het maken van je artikelen?
Ik ben altijd al groot fan geweest van elle.nl en style.com; de shows en catwalkfoto’s, altijd leuk! Qua modeblogs struin ik de grote blogs af en bezoek vaak bloggersplatform Creatorsofdesire.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d