Dishonored onthuld: win een shirt!

17 april 2012 om 16:40 door Metro redactie
Dishonored onthuld: win een shirt!

Er is nog niet bijzonder veel bekend over Bethesda's nieuwe titel: Dishonored. Maar in deze lekkere lange Debut Trailer onthullen ze een stukje van de mysterieuze achtergrond van deze duistere game.

In Dishonored kruip je in de huid van Corvo, een redelijk kick-ass dude met bovennatuurlijke krachten. Hij wordt beschuldigd van de moord op de Empress, maar hij is niet bepaald het type om bij de pakken neer te zitten. De trailer belooft een mix tussen stealth en brute actie in een steampunk setting, dus wij zijn erg benieuwd. Dishonored wordt momenteel ontwikkeld door Arkane Studios, dat eerder al meehielp aan de ontwikkeling van BioShock 2. Wanneer de game uitkomt is nog niet duidelijk. 

Zien jullie trouwens dat toffe shirt hiernaast? Die kunnen jullie winnen. We hebben vijf exemplaren om weg te geven, maar om kans te maken moet je wel antwoord geven op de volgende vraag:

Hoeveel bewakers legt Corvo om in de trailer?

Dus check als de sodemieter die trailer, stuur je antwoord naar prijsvraag@powerunlimited.nl (onderwerp: 'Dishonored') en wie weet paradeer jij binnenkort rond in een exclusief Dishonored shirt.

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d