De Jongens tegen de Meisjes wint weer van Pau!l

29 april 2012 om 10:35 door Novum
De Jongens tegen de Meisjes wint weer van Pau!l

De Jongens tegen de Meisjes is zaterdagavond opnieuw beter bekeken dan Pau!l. Het RTL 4-programma met Chantal Janzen en Tijl Beckand trok bijna 1,5 miljoen kijkers, terwijl Paul de Leeuw het op Nederland 1 met 1,1 miljoen toeschouwers moest doen.

Ook vorige week versloegen Janzen en Beckand De Leeuw. Toen werden beide programma's wel iets beter bekeken. De eerste aflevering van een nieuw seizoen De Jongens tegen de Meisjes trok 1,7 miljoen kijkers en op Pau!l stemden 1,2 miljoen mensen af.

Wat Schat Je?, dat op primetime wordt uitgezonden op SBS 6, trok wederom weinig kijkers. Wel steeg het kijkersaantal ten opzichte van vorige week, toen 362 duizend mensen keken. Het programma was deze week goed voor 404 duizend toeschouwers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d