Black Ops 2 setting en releasedatum gelekt

28 april 2012 om 13:30 door Metro redactie
Black Ops 2 setting en releasedatum gelekt

Zoals jullie weten, krijgen we op 1 mei meer te horen over de nieuwe Call of Duty, die met 99,9 procent zekerheid Black Ops 2 gaat heten. Een lek lijkt er nu echter voor gezorgd te hebben dat de donder achter Activision's aankondiging van aankomende dinsdag is weggehaald, door de releasedatum en setting van Black Ops 2 te spoilen!

Laten we het allereerst even over de vermeende setting van Black Ops 2 hebben. Afgelopen donderdag bracht de Nachtwacht jullie al het gerucht dat Black Ops 2 zich misschien wel in de nabije toekomst af zou gaan spelen. Interneticoon FPS Russia verscheen met een video waarin hij een Quadrotor drone-gun bestuurde, met de mededeling dat het ding ook in Black Ops 2 zou zitten. Onzin, voorspelde de Wacht. Waarheid, zo vertelt nieuwe info ons.

Er is namelijk een 'screenshot' uit Black Ops 2 opgedoken, waarin we de Quadrotor in actie zien. Zou het dan toch allemaal waar zijn, en speelt Black Ops 2 zich circa twintig/dertig jaar in de toekomst af? 

Goed, door naar het tweede Black Ops 2-gerucht, waarin de releasedatum van de game zou zijn achterhaald. Eén en ander is afkomstig van pre-order kaarten voor Black Ops 2, die naar onze collega's van IGN zijn gestuurd. Op de papiertjes staat duidelijk de datum 13 november geprint, wat zou betekenen dat eerder geroezemoes over een launch op 6 november naar het rijk der fabelen kan worden verwezen.

Een weekje langer wachten op Black Ops 2 dan eerder was voorspelt dus; denken de vele fans dat ze die extra zeven dagen kunnen doorkomen?

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d