Black Ops 2 multiplayer details

24 april 2012 om 03:36 door Metro redactie
Black Ops 2 multiplayer details

Begin maar alvast met kwijlen, want de Nachtwacht heeft een dikke stapel met geruchten over de multiplayer van Black Ops 2! Geniet daarnaast van blijdschap over Rayman Origins 2, GotY edities voor Batman en Drake, exclusieve Mortal Kombat skins voor de PS Vita, de Sony gaming afdeling still going strong, de revolutie van Assassin’s Creed 3 en de brute powers van James Heller. Alex Mercer is al aan het bibberen!

Rayman Origins 2?
Oh yeah, de Nachtwacht begint deze keer met een gerucht waar hij zelf heel blij van wordt! Het lijkt er namelijk op dat Ubisoft op de achtergrond al hard werkt aan een nieuw deel van Rayman Origins! Marketingbureau Arkenford werkt al een tijdje samen met Ubisoft en heeft nu namelijk een enquête de deur uit gegooid, waarin er gevraagd wordt naar de mening over Rayman Origins 2.

Naast de gebruikelijke suffe vragen, wordt er ook al het één ander aan artwork geshowd en komen we er achter dat er weinig gaat veranderen aan de drop-in drop-out 4-player co-op gameplay. Het enige dat blijkbaar wel gaat veranderen is de setting! In deel één moesten we het hebben van kleurrijke fantasiewerelden, maar in Origins 2 gaan we aan de slag met spoken, draken en de Griekse mythologie als we de survey moeten geloven.

“The sequel to Rayman Origins will feature brand new settings: legendary worlds filled with castles, vampires, ghosts, Greek Gods, dragons.”

Met dit soort enquêtes weet je helaas maar nooit of er ook echt iets mee gebeurt, en of het überhaupt iets betekent. Het zijn wat dat betreft net trademarks, maar met de nieuwe artwork geeft dit toch wel hoop dat Ubisoft daadwerkelijk met een nieuw deel komt. Fock, laat het zo zijn, want Rayman Origins was fantastisch!

Uncharted en Batman GotY
Zoals dat hoort bij vette games, komen er ook van Uncharted 3 en Batman: Arkham City dikke Game of the Year edities uit! Officieel is er voor Uncharted 3 nog geen bevestiging, maar verschillende retailers over de hele wereld hebben de game al op een eind juni release staan. Bij de GotY Uncharted 3 krijg je uiteraard alle DLC die tot nu toe beschikbaar is en de game komt in de winkel te liggen voor 40 Euro.

Ook Batman Arkham City krijgt een dikke heruitgave en die komt al op 29 mei uit. Ook nu krijg je uiteraard alle DLC en om het verhaal nog even wat duidelijker te maken kan je hieronder checken naar de spectaculaire Game of the Year trailer van Batman: Arkham City. Je zou hem bijna opnieuw gaan spelen!

Black Ops 2 multiplayer details
Gisteren liet PeterKoelewijn al weten dat Black Ops 2 eindelijk geshowd gaat worden op 1 mei, maar je hoeft niet langer meer te wachten op de eerste info! De Nachtwacht heeft details voor je over de verschillende multiplayer gamemodes, nieuwe perks, alle messen, alle wapens en zelfs de attachments voor de wapens! Sta je al met je oren te klapperen?

Het probleem met dit soort info is dat niet iedereen dit al wil weten in verband met spoilers. Buiten dat is het wel zo’n shitload aan tekst dat dit onmogelijk in één Nachtwacht past! Laat de Nachtwacht in ieder geval wel de release date verklappen, want die staat op 13 november.

Aangezien de Wacht een absolute Call of Duty noob is, en niet kan begrijpen dat het weten welke wapens beschikbaar zijn als spoiler gezien kan worden, kan je hieronder wel alle wapens checken. Daar gaat het uiteindelijk om, toch?

Assault Rifles: AK74, Ruger Mini-14, Type 65, Valmet M76, M70, R1 Rifle, Commando, AR-18, Valmet M60, AKM-63, AMD-65
Submachine Guns: Mp5SD, PA3(DM), SW M76, Type 64, UZI, Mini-Uzi, AKS-74U, Mac 10, MPL, Ares FMG
Shotguns: Model 590, Model 1300, Model 1100, Spas-12, CAWS, Stakeout, Saiga-12, Striker, Featherlight
Sniper Rifles: Psg-1, PSL, SVD, Model 700, M76
Light Machine Guns: Type 67, Enfield L7, M240, AS70
Pistols: M973, Steyr GB, Skorpion, MEU, Python

Begin maar alvast met kwijlen jongens! Tot slot kan je hiernaast naar een plaatje kijken waar de release date opstaat, maar dat had je natuurlijk al lang gezien. De Nachtwacht blijft echter wel waarschuwen, het blijven ranzige geruchten, totdat ze officieel bevestigd worden.

Mortal Kombat PS Vita Klassic Skins
Vanaf volgende week vloeit het bloed rijkelijk op de PS Vita, aangezien Mortal Kombat op het punt staat om gereleased te worden! De game is hetzelfde als de PS3-versie, maar heeft wel extra challenges die gebruik maken van de mogelijkheden van de PS Vita. Ook zijn er bijvoorbeeld touchscreen Fatalities aanwezig.

De characters van Mortal Kombat voor de PS Vita krijgen ook nog exclusive ‘Klassic Skins’ die je nergens anders kunt vinden! Zo kan je Sub-Zero, Scorpion, Reptile, Ermac, Smoke, Kenshi, Rain en Noob Saibot in hun originele outfit aanschouwen. Check het in de trailer!

Definitief geen ontslag op Sony games afdeling
Een week of twee geleden liet Jokko ons in zijn Nachtwacht al weten dat het niet zo goed gaat met Sony. Er worden al jaren dikke verliezen gedraaid en Kaz Hirai is nu aangenomen om de boel weer winstgevend te maken. Dat doet hij met verschuivingen van de richting van Sony, maar ook met het ontslag van 10.000 mensen wereldwijd! Het leek er toen al op dat de games afdeling binnen Sony in ieder geen last zou hebben van massaal ontslagen werknemers en Sony komt nu met de bevestiging.

De grootste klappen vallen bij de TV en chemicaliën business, want daar gaan maar liefst 5000 werknemers verdwijnen. Kaz Hirai had hier nog aan toe te voegen dat Sony zich in de toekomst vooral gaat richten op digital imaging, smartphones en gaming!

Toch fijn dat Sony in ieder geval keihard doorgaat met de gaming industrie en dat de studios die de games maken absoluut geen last hebben van dit soort vervelende omschakelingen in het bedrijf.

Assassin’s Creed 3 is een revolutie
De Nachtwacht weet dondersgoed dat Assassin’s Creed fans als een soort haviken over het internet zweven om maar elk klein beetje info over deel drie mee te pakken. Voor die mensen heeft de Wacht dan ook goed nieuws! Assassin’s Creed 3 is namelijk geen evolutie ten opzichte van de voorgaande delen, het is een revolutie!

Het zijn de woorden van Alex Hutchinson,  de creative director van Assassin’s Creed 3. Hij doelt hiermee op het feit dat Assassin’s Creed 3 echt een compleet nieuwe game is en dus helemaal opnieuw is opgebouwd!  Zo zegt hij bijvoorbeeld dat alle animaties volledig nieuw zijn en dat er eigenlijk niks meer over mocht blijven van wat we in eerdere Assassin’s Creed games hebben gezien. Hij legt het even uit:

"Our goal was to have nothing from previous Assassins in the game. All of the animations for the character are fresh - which is kind of daunting when you think that Ezio had 6,000 in ACII. Since ACI, it's been the longest production for an AC game. It's going to be three years when the game ships. We've invested so much redoing it from the ground up. It's not just and evolution: it's a revolution."

De Assassin’s Creed 3 revolutie begint op 30 oktober!

Prototype 2: Whip en Hammer
Het is vandaag een doodnormale dinsdag waarop je waarschijnlijk suffe shit moet doen, zoals naar school, of naar je werk gaan. Je kunt het echter ook een vreselijk brute dag maken door helemaal los te gaan met James Heller en Alex Mercer in Prototype 2! Jawel, de game ligt sinds vandaag officieel in de winkels en als je de eerste oplage te pakken kunt krijgen, krijg je gratis de Radnet Edition.

Met de Radnet Edition krijg je gratis toegang tot de Radnet server, waar 7 weken lang, elke week nieuwe content opstaat! Denk aan in-game events, challenges, avatars, themes, behind-the-scenes videos en bonus mutations voor de campaign. Als je alle challenges na 7 weken hebt gehaald, krijg je nog een vette verrassing, wat het totaal op 55 gratis items zet. Niet slecht toch, aangezien je er niks extra’s voor hoeft te betalen!

Anyway, om ons nog één keer warm te maken voor de absolute mayhem die je kunt aanrichten in Prototype 2, heeft ontwikkelaar Radical Entertainment nog even wat footage online gezet van de gruwelijke ‘Whip en Hammer Powers’ die James Heller zonder problemen uit z’n mouw schudt. Serieus, die gast schopt kont!

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d