Zwangere Snooki in zesde seizoen Jersey Shore

20 maart 2012 om 16:15 door Novum/AP
Zwangere Snooki in zesde seizoen Jersey Shore

De zwangere Snooki laat haar leven als feestbeest nog niet achter zich. De realityster is gewoon te zien in het nieuwe seizoen van Jersey Shore. Hoe groot de rol van de Amerikaanse realityster wordt, wil de Amerikaanse zender MTV, die de serie uitzendt, nog niet bekendmaken.

MTV onthulde maandag dat een zesde deel van Jersey Shore, vergelijkbaar met de Nederlandse realityshow Oh Oh Cherso, in productie gaat. De opnames staan deze zomer gepland in Seaside Heights, in de Amerikaanse staat New Jersey. Alle voormalige castleden, waaronder Pauly D en The Situation, keren terug in het nieuwe seizoen.

Snooki en Jenni Farley, beter bekend als JWoww, filmen momenteel een spin-off van Jersey Shore. The Pauly D Project, een nieuwe serie van castlid Pauly D, wordt vanaf volgende week donderdag uitgezonden in de Verenigde Staten. Wanneer het zesde seizoen van Jersey Shore wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Snooki, die eigenlijk Nicole Polizzi heet, maakte eerder deze maand bekend dat ze zwanger is van haar eerste kind. Ze is verloofd met Jionni LaValle. Snooki is in augustus uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d