Van bandeau tot monokini: Hunkemöller is ready for take-off

7 maart 2012 om 15:19 door Floor. Gijsbertse
Van bandeau tot monokini: Hunkemöller is ready for take-off

Nederland kan niet wachten tot de grote gele bol dan eindelijk een glimp van zich laat zien. De warmte, de zee en de zwoele zomeravonden roept ons. In het prachtige House of Amsterdam is een stukje zomer te proeven. Een ontvangst met champagne en hapjes en de vloer gevuld met jong mode minnend Nederland.

Enkele minuten voor de aanvang van de show kijken luttele bezoekers naar de lage balken die boven de catwalk hangen, een beetje 1.80 met hakken zou met gemak zijn bol kunnen stoten. Professioneel flaneren de modellen over de catwalk, prints en kleur alom. Siska Draijer, PR-manager van Hunkemöller ziet de zomercollectie als een vernieuwing: “ Hunkemöller ziet een zomer vol van verschillende thema’s, felle kleuren en prints. Onze collectie is voor vrouwen met lef en durf die tegelijkertijd elegant willen blijven.”

Een vernieuwend element aan de Swimwear collectie is de ‘monokini’. Dit klinkt grafisch, maar is een elegant staaltje badmode: een broekje met bandeau shirt in een. Nou denk je, ‘dat is dus gewoon een badpak’, nou nee. Een bandeau shirtje vast aan een bikinibroekje. Hunkemöller ziet dit nu al als een daverend succes.

Justine O’Rourke, senior buyer van Hunkemöller, komt met verrassende feiten voor vrouwen met een (cup)maatje minder: “Onze best verkochte cupmaat is A. Dit wil dus zeggen dat vrouwen met een kleinere cup zich op hun gemak voelen in onze ‘maximizer cups. Dit is dan ook een van onze bestsellers. Vaak wordt gedacht dat alleen vrouwen met een grote cup met recht kunnen flaneren in een bikini of badpak. Deze cup zorgt voor een natuurlijke push-up effect en geeft vrouwen de ‘confidence’ die ze nodig hebben. Deze cups zitten in velen bikini’s en badpakken voor onze Swimwear collectie.”

Thema’s Hot Sailor Girl, Paradise Fever, Shimmery Peacock, Mighty Jungle, Polka Dots, Tropical Flower Bomb, Go Wild, Golden Beach Babes, Glamour Girls en Chique Beach Party passeren de revue. De klassieke leus ‘ voor ieder wat wils’ gaat zeker op. Let the summer begin!

Let op: Metro heeft ook mooie foto's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken!

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d