New Kids houden het voor gezien

13 maart 2012 om 14:49 door Novum
New Kids houden het voor gezien

De New Kids stoppen ermee. De fictieve hangjongeren uit Maaskantje nemen in het najaar met een groots concert afscheid van hun fans, zo hebben ze dinsdag bekendgemaakt. Het New Kids Live On Stage Happy Hardcore Fest vindt op 24 oktober plaats in het Gelredome in Arnhem. De kaartverkoop gaat woensdagochtend van start.

"Dit wordt het grootste wat we ooit hebben gedaan, dit wordt zo belachelijk vet", laten bedenkers Steffen Haars en Flip van der Kuil weten. De show zal bestaan uit special effects, muziek, sketches en filmpjes. De New Kids worden op het podium vergezeld door onder anderen dj Paul Elstak, Corry Konings, Jody Bernal, The Opposites en Ray & Anita.

Het is dit jaar vijf jaar geleden dat de New Kids voor het eerst opdoken, in korte online sketches. Daarna volgden een tv-serie en films. Het in 2010 verschenen New Kids Turbo bereikte met meer dan een miljoen bezoekers de diamanten status. Het vervolg New Kids Nitro, dat een jaar later te zien was in de bioscopen, werd met meer dan vierhonderdduizend bioscoopbezoekers platina.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d