Jochem van Gelder naar SBS 6

28 maart 2012 om 19:55 door Novum
Jochem van Gelder naar SBS 6

Jochem van Gelder gaat aan de slag voor SBS 6. De presentator, die in 2010 na twintig jaar wegging bij de NCRV, krijgt onder meer een zaterdagavondprogramma.

"Ik moet me inhouden, maar ik ben wel erg blij", zegt de 48-jarige presentator tegen Shownieuws. "Ik heb een klein stopje gehad, voor mijn gevoel net iets te lang. Maar nu mag ik weer in de wei." Hij deed eerder programma's als Willem Wever en Praatjesmakers.

Van Gelder presenteert op 12 mei een show in het kader van Moederdag en is vanaf 14 april te zien met Wat Schat Je, een familieprogramma. "Ik denk dat SBS heel goed bij mij past, het is toch een familiezender. En ik ben een familieman, of ik het nou wil of niet."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d