Fred van Leer: Wat neem je mee vrouw, ga je bowlen?

9 maart 2012 om 10:30 door Merike Woning
Fred van Leer: Wat neem  je mee vrouw, ga je bowlen?

“Ohh, er zijn vrouwen die met een enorme tas naar een sjieke gelegenheid gaan. Ik vraag me dan af wat er allemaal in die tas zit. Wat neem je mee vrouw? Ga je bowlen? Of een weekendje weg?” In het nieuwe programma Shopping Queen stuurt Fred van Leer vanaf maandag vijf vrouwen op pad om een thema-outfit te kopen, bijvoorbeeld voor een bruiloft of een kennismaking met de schoonouders. Elke werkdag wordt de keuze van een van de kandidates uitgelicht en beoordeeld. Aan het eind van van de week wordt de winnares bekendgemaakt. Die gaat ervan door met duizend euro.

Van Leer, die we nog kennen als steun en toeverlaat in Holland’s Next Top Model, is af en toe blij verrast door de outfits waarmee de vrouwen terugkomen. Maar mis gaat het ook. Sommige vrouwen verliezen zich in de opdracht en vergeten zichzelf daarbij. Van Leer: “Als jij een eerste ontmoeting hebt met je schoonmoeder en je koopt een truttig mantelpakje, terwijl je de rest van de week in hoge lieslaarzen en een pailletten string loopt, verlies je je zelf. Mijn advies is dan ook: blijf bij jezelf.”

Shopping Queen, maandag 20.00 uur, RTL 5

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d