Pianist Jan Rietman blaast huwelijk af

28 februari 2012 om 14:31 door Novum
Pianist Jan Rietman blaast huwelijk af

Het huwelijk van Jan Rietman gaat niet door. De 59-jarige pianist zou op 12 december gaan trouwen met zijn vriendin Nans, maar de relatie tussen de twee is voorbij. "We hebben er lang over gesproken en besloten dat het beter was om uit elkaar te gaan en elkaar een nieuwe toekomst te gunnen", vertelt Rietman aan Weekend.

Op Facebook verwijst Rietman naar het verhaal. "Vanaf morgen heb ik een belangrijke week: een (helaas) opzienbarend verhaal in een van de bladen en de eerste repititie met de original Shakers in Arnhem." Volgens de pianist ging Nans zich steeds ongelukkiger voelen toen de twee hadden besloten om te trouwen.

Behalve met pianospelen werd Jan Rietman bekend met het presenteren van diverse radio- en tv-programma's. Zo presenteerde hij de radioshow Los Vast, waarbinnen André van Duin zijn Dik Voormekaar Show had. Verder speelde hij in bands als Long Tall Ernie and the Shakers en de Jan Rietman Band.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d