Paula Abdul verkoopt stulpje in Los Angeles

23 februari 2012 om 20:05 door Novum
Paula Abdul verkoopt stulpje in Los Angeles

Paula Abdul doet haar huis in Los Angeles in de verkoop. Vlak bij het onderkomen werd in 2008 een stalker van de zangeres dood aangetroffen. Het stulpje staat voor 1,9 miljoen dollar te koop, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Een 30-jarige vrouw pleegde zelfmoord in de straat van Abdul door een overdosis drugs te nemen. Verder werd deze week bekend dat de 49-jarige zangeres negenhonderdduizend dollar moet betalen aan een vrouw die in 2009 ten val kwam op de oprit bij Abduls huis.

Abdul werd in de jaren tachtig bekend als choreografe en werkte onder meer met Janet Jackson. Als zangeres scoorde ze hits als Forever Your Girl en de laatste jaren is ze als jurylid in verschillende talentenjachten, waaronder X Factor, te zien.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d