Opnieuw knappe roman van Vuijsje

15 februari 2012 om 13:07 door Mario Wisse
Opnieuw knappe roman van Vuijsje

Beste Vriend gaat over Sam Green, een Joodse jongen uit Amsterdam-Zuid die het tot BN’er geschopt heeft. Hij wordt uitgenodigd voor talkshows en spelprogramma’s, hangt rond op premières en siert de covers van bladen. Net als in zijn succesvolle debuut Alleen Maar Nette Mensen beschrijft Vuisje op een scherpe en tegelijkertijd laconieke manier de ziekten van deze tijd. Het gaat allemaal om roem.

Je bent pas iemand wanneer je met je kop op tv komt. En iedereen twittert, facebookt, MSN’t, pingt en WhatsAppt er maar een eind op los. Sam mag dan met zijn tronie op tv komen, zijn problemen – het huwelijk met zijn Surinaamse vrouw Venus staat op springen – kan hij met niemand bespreken.  Knap boek.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d